Slovenački bend ZircuS i novosadski Pry zajedno sviraju u Novom Sadu


ZircuSNOVI SAD, – Slovenački elektro-rok-tribal bend ZircuS nastupiće, u okviru svoje turneje po Srbiji, u Novom Sadu u subotu 19. novembra 2011. godine, zajedno sa novosadskim metal bendom PRY, u prostorijama Rusinskog doma sa početkom u 22h časova.

Bend ZircuS pre Novog Sada imaće koncerte i u Beogradu 17. 11. u klubu Underworld, kao i u Požarevačkom KB klubu dan pre novosadskog nastupa. Ovaj sedmočlani elektro/rock/tribal bend iz Slovenije, koji je počeo sa radom 2004. godine, odlukuju jaki, glasni, na momente mistični, brzo promenljivi zvukovi, koji sa vizuelnim projekcijama čine jedinstveno stanje između virtualnog i realnog sveta. Njihove koncerte ljudi opisuju kao unikatne, surove i futuristični koji ne ostavljaju goste koncerta u ravnodušnom stanju.

Bend je izdao prvi official cd EPIC TRIBE, 24. 9. 2010. kod izdavačke kuće radia Študent u Ljubljani, koja je dobila dobre kritike i preko 12000 download-a samo preko torrent tracker-a mininova za mesec dana, a domaćoj javnosti predstavili su se i na EXIT Festivalu.

Novosadska podrška biće metal bend Pry osnovan 2007. godine od strane bubnjara Zoltana Šimona i Arpada More gitariste, koji će ovom prilikom predstaviti svoj autorski materijal sa objavljenog EP izdanja “From Morph” na kome se nalazi 5 pesama. Bend PRY domaćoj publici imao je priliku da se predstavi na gitarijadama i festivalima u Srbiji.

Koncert ova dva bend zakazan je za subotu 19. novembra 2011. godine u Rusinskom domu u Novom Sadu sa početkom u 22h.
https://www.facebook.com/event.php?eid=136831799755610

Vise o bendovima možete saznati na:
ZircuS : www.myspace.com/zircusband
Pry : www.myspace.com/pryserbia

(Visited 89 times, 1 visits today)