Sledi ‘(R)evolucija’ na Exit festivalu


exit-2013Iako je na trenutak održavanje Exita 2013. bilo dovedeno u pitanje, festival na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu održaće se od 10. do 14. jula.

Pet dana festivala obuhvaćeno je sloganom ‘(R)evolucija’, a sam će festival doživeti neke promene:

„Exit 2013 zadržaće sve dobre atribute prethodnih izdanja, ali će veliki deo festivala doživeti značajna koncepcijska unapređenja. Jedna od novina je uvođenje nultog (petog) dana, koji će se, osim na Tvrđavi, odigravati i u gradskom jezgru Novog Sada“, izjavio je  Ivan Milivojev, jedan od osnivača festivala i član UO europske festivalske asocijacije.

Kako navode organizatori, namera im je da festival postaved kao open source platformu za sve kvalitetne kreativne inicijative kako u tyemlji tako I u inostranstvu, a sve u cilju njihovog integrisanja u daljnji rast i razvoj osnovne ideje i filozofije EXIT festivala.

Paket promotivnih ulaznica po ceni od 4.990 dinara pušten je u prodaju 21. decembra, a ulaznice su rasprodate za svega nekoliko sati. Tako se 5000 najvernijih fanova već u decembru uključilo u EXIT (R)Evoluciju 2013. Trenutno aktuelna cena petodnevne ulaznice sa 50% popusta iznosi 5.990 dinara, dok će redovna cena pred festival iznositi 11.990 dinara

Ulaznice su dostupne u Novom Sadu na Gigstix prodajnim mestima – Pariski magazin (Kralja Aleksandra 12), Bulevar Books (Bulevar oslobođenja 60), knjižara Serendipiti (SPENS, Sutjeska 2) i Cafe Macchiato (TC Merkator) ili onlajn kupovinom preko Gigstix.com

Studentima i srednjoškolcima je kao i svake godine obezbeđen poseban popust od 55% u odnosu na redovnu cenu, tako da će svi zainteresovani studenti i učenici moći će da kupe paket ulaznica za 5 dana festivala po ceni od 5.490 dinara. Ulaznice sa učeničkim popustom su i ove godine personalizovane i svaki kupac ima pravo na kupovinu jedne ulaznice.

Ulaznice za studente i srednjoškolce za predstojeći EXIT festival dostupne su na Gigstix prodajnom mestu u Novom Sadu – Pariski magazin (Kralja Aleksandra 12). Studenti i srednjoškolci koji nisu iz Novog Sada popust mogu da ostvare slanjem mejla na tix@gigstix.com.

Više informacija vezanih za festival potražite na www.exitfest.org.

(Visited 30 times, 1 visits today)