Slayer u Beogradu 25. juna


SlayerTom Araja (Tom Araya), Keri King (Kerry King), Geri Holt (Gary Holt) i Dejv Lombardo (Dave Lombardo) održaće 25. juna koncert u Kombank Areni (Beogradska Arena, Bulevar Zorana Đinđića 58). S obzirom na to da nikada nisu svirali u Beogradu, organizatori najavljuju beskompromisan, brutalan i nadasve glasan koncert koji će vam pokazati zašto Slayer smatraju jednim od najvećih hevi metal bendova današnjice.

Odličan zvuk, sjajni tekstovi pesama, spektakularni koncerti i iskren odnos prema fanovima razlog su što su opstali na muzičkoj sceni više od tri decenije i što većina novijih hevi, treš i pank bendova kao što su Ministry, Slipknot, Sepultura i drugi, tvrde da im je upravo Slayer bio uzor. Tokom svih godina postojanja, nikada nisu ublažili svoj muzički izraz ili ga komercijalizovali. Ostali su jedan od retkih bendova koji nešto stariji ljubitelji tvrđeg zvuka i dalje željno isčekuju u Beogradu i na čijem koncertu ih neće biti sramota da se pojave i sada kao zreli ljudi.

Muzika i izvođenje „Slejera“ od nastanka grupe napreduju. Lombardo je u brojnim izborima proglašavan za najboljeg hevi metal bubnjara, dok su Džef Haneman (Jeff Hanneman) i King među najboljim metal gitaristima na planeti. Postavu na njihovoj aktuelnoj turneji čine Araja, King, Lombardo i Geri Holt. Haneman se oporavlja od ujeda pauka, zbog kojeg je postojala opasnost da mu bude amputirana ruka, i pridružiće se grupi posle oporavka.

U promo periodu, od petka, 22. februara do 03. marta, ulaznice za koncert će se prodavati po ceni od 1.700 dinara.

Od 4.marta pa do 02. juna ulaznice će se prodavati po ceni od 1.900 dinara, a zatim, do datuma koncerta, po ceni od 2.200 dinara.

Karte se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima sistema CS Eventim, kao i na blagajnama Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, Ušće Shopping centra i online, na adresama kombankarena.com i eventim.rs.

(Visited 118 times, 1 visits today)