Slayer i Megadeth u Zagrebu


SlayerSlayer i Megadeth otpočeli su najveću metal turneju koja će ovog proleća proći Evropom. Posle kanadske i američke verzije, došla je na red i European Carnage turneja u okviru koje će evropska publika konačno imati priliku da gleda thrash veterane na istoj bini.

Ukoliko se ne računaju prošlogodišnji Big 4 nastupi koje je predvodila Metallica, Slayer i Megadeth su poslednji put nastupali kao co-headlineri u Evropi još 1990. godine u okviru Clash of the Titans turneje.

Kako je najavljeno, bendovi će pored nezaobilaznih pesama, svirati i ređe izvođene numere sa svojih klasika izdanja Seasons in the Abyss i Rust in Peace, koje su, povodom dvadesetogodišnjice ovih albuma, prošle godine izvodili u celosti.

Fanovima se ujedno pruža i jedinstvena prilika da Slayer vide u nesvakidašnjem sastavu, jer će s njima nastupati Gary Holt, vođa thrash pionira Exodus, kao zamena za odsutnog gitaristu Jeffa Hannemana.

Turneja obuhvata preko 20 datuma, a koncert najbliži Srbiji biće održan u Zagrebu 6. aprila. Informacije o prodaji ulaznica možete pronaći OVDE.

{youtube}CUDWLp1yIWw{/youtube}

{youtube}omQl2UT-OFY{/youtube}

(Visited 66 times, 1 visits today)