Slađana Milošević 29. avgusta u Novom Sadu


sladjana_milosevicAleksandra Slađana Milošević, legenda našeg roka, začetnica muzičkih i scenskih trendova na ovim prostorima, jedna od najlepših muzičarki sa ovih prostora, održaće koncert u četvrtak 29. avgusta u Studiju M, u Novom Sadu, u okviru festivala Cantat.

Novosadski koncert je najava za niz novih koncerata širom zemlje koji će prikazati karijeru dugu tri i po decenije. Priprema se bogat i jedinstven program, a Slađana će nastupiti sa svojim rok bendom. Specijalni gosti su a capella sastav Novosadski Nonet, dok će u uvodnom delu nastupiti Kabare Limunacija.

Ona je kompozitor, tekstopisac, aranžer, producent, vokal, gitarista, bas gitarista, violinista, klavijaturista, scenarista, režiser, dizajner. Nećemo nabrajati gde je sve nastupala i sa kime je sve sarađivala, rećićemo samo – planetarna je ova žena.

Objavila je petnaest izdanja u solo karijeri, od kojih su najpoznatiji Sexy Lady (1978) , Amsterdam (1979), Princeza (1984) i Animal Tested (2000).

Početak koncerta zakazan je za 21 čas, a karte po ceni od 1190 dinara mogu se kupiti preko mreže Eventima, a u Novom Sadu: na blagajni Spensa, u prodavnici Comtrade u Mercatoru i u CD shopu Mungos.

(Visited 111 times, 1 visits today)