Skunk Anansie u Aquiariusu 5. srpnja (jula)!


Skunk AnansieSkunk Anansie u sklopu turneje „Wonderlustre“ nastupaju 5. srpnja (jula) u Aquariusu!

5. srpnja (jula) očekuje nas još jedna ljetna poslastica – koncert britanske grupe Skunk Anansie koji će održati u sklopu promotivne turneje ‘Wonderlustre’ u klubu Aquarius.

Nakon punih osam godina stanke, bend se ponovo okupio i snimio svoj četvrti studijski album ‘Wonderlustre’ koji je izašao krajem 2010. te vratio Skunkovce na stare staze uspjeha. Početkom ove godine bend je krenuo na veliku promotivnu turneju u sklopu koje su najavljeni brojni nastupi na najvećim europskim festivalima, a njihov koncert u Zagrebu jedna je od rijetkih prilika za njihove najveće obožavatelje da pjesme s najnovijeg albuma dožive u intimnom klupskom ozračju.

Prepoznatljivog stila koji obilježava mješavina funka, punka i heavy rocka, Skunk Anansie su jedan od najuzbudljivijih britanskih bendova od kojeg se i ovoga puta očekuje vrhunski nastup nabijen ogromnom količinom neobuzdane energije i žestine. Uoči zagrebačkog nastupa 5. srpnja izlazi novo, obogaćeni izdanje – dvostruki CD  „Wonderlustre: Tour Edition“. Dio materijala drugog CD-a ovog izdanja snimljen je tijekom turneje po Velikoj Britaniji na kojoj su se publici predstavili u poluakustičnom izdanju. Kako to zvuči poslušajte na CD 2 nazvanom  Made in Shoreditch. Uz nove hitove poput My Ugly Boy i You Saved Me ne propustite  pjesme izvedene u akustičnoj verziji još niste imali priliku čuti.

Cijena ulaznice je 190 kuna, na ulazu kluba na dan koncerta ulaznica je skuplja za 20 kuna. Ulaz je otvoren od 21h, početak koncerta u 22 sata.

(Visited 18 times, 1 visits today)