„Skrovište“ Milana Koraća na top listi emisije Gruvanje


Milan Korać - Do modrih dubinaVideo spot za pesmu “Skrovište” koji najavljuje prvi autorski album Milana Koraća, pevača i gitariste grupe Šinobusi, ušao je na top listu emisije Gruvanje.

Ukoliko vam se dopada pesma, kao i sam spot, Milanu možete pomoći tako što ćete glasati putem sledećeg linka i omogućiti mu prolaz ka vrhu liste.

Knjiga pesama i cd pod nazivom „Do modrih dubina“ je u toku juna ove godine objavljena za izdavačku kuću „Prometej“ iz Novog Sada. On-line izdanje albuma „Do modrih dubina“ dostupno je za besplatan preuzimanje od 03.07.2013. na našem sajtu.

Knjiga i cd se mogu kupiti u svim boljim knjižarama. Knjiga sadrži tekstove pesama sa svih dosadašnjih albuma Šinobusa (uključujući i novi koji će biti objavljen na jesen), dvanaest pesama poezije, kao i tekstove sa albuma „Do modrih dubina“. Pakovanje sadrži 72 stranice u tvrdom povezu i cd. Na cd-u se nalazi devet pesama. Pesma „Gde me vode ruke“ je urađena u saradnji sa Del Arno bendom, najpoznatijim srpskim rege bendom.

„Album ‘Do modrih dubina’ je kolekcija tekstova, poezije i pesama nastalih u periodu od 2000. do danas. Na albumu su svirali članovi grupe „Šinobusi“, kao i mnogi dragi prijatelji. Stvaran je polako, bez rokova, bez ikakvih projekcija za budućnost. Cilj je bio muzika, osećaj koji nije uslovljen vremenom ili prostorom u kom se nalazimo. Dominantan instrument je akustična gitara i pristup pesmama je kantautorski“, rekao je prilikom promocije Milan Korać.

(Visited 30 times, 1 visits today)