Skladište izdaje video singl za pesmu „Istina“


SkladišteNovobečejski bend Skladište formiran od strane Miloša Galetina (pisac) i Srđana Bojića (vokal) izdao je video singl za pesmu „Istina“.

„Istina“ nam govori o osećanju napuštenosti i odbačenosti, o odlasku voljene žene i kraju jedne ljubavi. Pesmu krasi dobar instrumental u kojem se izdvaja bas linija koja unosi osećaj smirenosti i harmonije. Međutim, umesto zahvaljujući melodiji ili tekstu, refren se izdvaja (i u ovom slučaju postaje slabiji deo celine) upotrebom distorzije u Cranberries maniru i vokalom koji kao da u tom trenutku gubi svoj kvalitet.

Nakon toga, pesma nas uvodi u još jednu strofu koju Bojić izvodi oslanjajući se na stilove pevanja Josipe Lisac i Damira Urbana kako bi uspeo da iznese emociju. Potom sledi solo na električnoj gitari koji kao da oživljava pesmu i koju Srđan Vrešćak izvodi za svaku pohvalu.

Grupu čine: Srđan Bojić (vokal, kompozitor), Boris Vasić (bas gitara), Dragan Volkov (bubanj), Darko Milankov (ritam gitara), Srđan Vrešćak (solo gitara) i Miloš Galetin (pisac).

Skladište svakako ima potencijala kao autorski bend sa piscem i kvalitetnim muzičarima na svojoj strani. Ono na čemu treba da poradi jeste kreiranje autentičnog stila i pružanje nečega novog srpskoj muzičkoj sceni.

(Visited 115 times, 1 visits today)