Six Pack, Tea Break i The Commandos – Vračar Rocks!


Six Pack, Tea Break, The Commandos @ Božidarac, BeogradOvog petka 23. marta u okviru serijala koncerata na Božidarcu nastupaju tri benda: Six Pack, Tea Break i The Commandos.

Six Pack je prošle godine izdao album „Epicentar“ koji će ovom prilikom promovisati. Nedavno je za pesmu „Paramparčad“ urađen i spot. Iako se i sa novog albuma već izdvojilo nekoliko hitova („Paramparčad“, „Kupleraj“…), bend iz Smederevske Palanke prepoznatljiv je i po pesmama „Olovke izlomljenog srca“, „Nekako najviše me boliš ti“, „Fabrička greška“…Spremite se za žestoku svirku Mikija i ekipe.

Beogradski bend Tea Break takođe ima aktuelni album koji će promovisati. „Second Hand Hero“ objavljen je u julu 2011. na sajtu MTV.rs. U nizu koncertnih promocija ovog petka sviraju pred domaćom publikom. U martu su imali već dva nastupa na kojima je publika mogla da čuje pesme sa pomenutog albuma. Zajedno sa bendom LUR svirali su u Nišu i prošlog vikenda u Novom Sadu u okviru promocije EP-a Ludih Krawa.

Kao gost sviraće još jedan bend iz Smederevske Palanke – The Commandos. Komandosi su se okupili 2008. godine. I oni su prošle godine izdali album i to album prvenac „Mission:One“. The Commandos otvaraju ovo punk/rock veče u 20h.

Osim muzike posetioci će biti u prilici i da kupe novo izdanje rock magazina Nocturne koji je izašao kao dvobroj.

Ulaznice se mogu nabaviti u Felix music shop-u (TC Zeleni venac) i na biletarnici Doma omladine po ceni od 500 din.

(Visited 71 times, 1 visits today)