Six Pack, Tea Break i The Commandos @ Vračar rocks!


The Commandos @ BožidaracPetak veče, 23. mart, tri benda delila su binu na Božidarcu. Vračar Rocks!, ali i punks!

Datum: 23. 03. 2012.
Mesto: Centar za kulturu Božidarac, Beograd

Prostor zanimljiv, bina ok, bendovi na njoj odlični, a gde je publika koja je trebalo da odgovori na energiju koju su nesebično slali svi bendovi?

U 21h na binu su izašli momci iz benda The Commandos. Jedan vrlo zanimljiv i mlad punk rock bend. Iskoristili su svoje vreme jako dobro da pokažu šta znaju i umeju. Meni najzanimljiviji detalj bila je najava jedne punk balade i izvođenje iste. Balada uz koju možeš šutku da napraviš.

Tea Break @ Božidarac

Nakon njih imali smo priliku da slušamo Tea Break koji je promovisao svoj album „Second Hand Hero“. Eto meni prilike da ispravim grešku od prošle subote kad nisam stigla na vreme da ih čujem. Jako dobra i energična svirka. Za kraj su odsvirali pesmu „The Sign“, pesmu za koju su nedavno snimili spot i imali web premijeru na regionalnoj mtv stranici. Potrudiću se da od sad više na njihove svirke nikad ne zakasnim jer to definitivno ne zaslužuju.

Six Pack @ Božidarac

Poslednji bend koji je svirao te večeri je Six Pack. Još malo pa će steći punoletstvo koliko dugo sviraju, a to iskustvo vidi se na prvi pogled ili zvuk, kako god hoćete. Apsolutno vladaju veštinom prenošenja energije sa bine na publiku. Imali smo prilike da čujemo i nove pesme sa poslednjeg albuma „Epicentar“, ali i stare koje, izgleda, nikad neće zastariti po svom kvalitetu. Mikijeve rečenice koje izgovara između pesama, po meni, savršeno se uklapaju u celokupnu poruku koju svojom muzikom šalju, a ko razume shvatiće Wink.

Ono što je možda loša nota ove večeri je nedovoljno dobro ozvučenje i neaktivna publika. I nisam jedina osoba koja je to primetila. U jednom dobrom prostoru uz ovakvu svirku očekivala sam pakao. Nisam sigurna šta je razlog, ali bendovi zbog kojih smo svi bili tu sigurno nije. Nije valjda proleće ubilo želju u nama da divljamo?

P.S. Nadam se da ste primetili činjenicu da sam stigla na vreme ovog puta.

(Visited 62 times, 1 visits today)