Šišarke izdale prvi album i objavile novi spot


Sisarke_albumŠišarke su mladi bend iz Zrenjanina, osnovan 2009. godine. O ovom bendu imali ste prilike da čitate na našem portalu u više navrata u najavama i reportažama sa koncerata na kojima smo ih slušali.

Ovih dana objavili su svoj prvi album koji su nazvali jednostavno „Šišarke“. A uz album počastili su svoje fanove i novim spotom za pesmu „Samo svoj“. Ova pesma je peti singl koji su snimili, a uradili su ga u saradnji sa TMM produkcijom čiju režiju potpisuje Mladen Stojanović.

Album se može preuzeti sa njihovog sajta besplatno, a na promociji održanoj 18. maja u Zrenjaninu podelili su popriličan broj CD-ova i deliće ih i na sledećim nastupima. Preporučujemo da „skinete“ svoj primerak albuma i da ih prvom prilikom čujete uživo.

“Kada se osvrnemo i pogledamo sve što smo do sada stvorili po pitanju muzike koju sviramo, album prvenac koji nosi naziv ‘Šišarke’ jeste prva etapa i kamen temeljac za ono što tek sledi i što nas očekuje u godinama koje dolaze .U ime celog benda mogu reći da smo prezadovoljni i presrećni da je naš album dobio svoj finalni oblik.“-reči su pevača Šišarki Aleksandra Rakite.

(Visited 15 times, 1 visits today)