Singlom „The End“ sastav The Bite najavljuje novi album


The BiteRiff&Roll sastav The Bite objavio je spot za singl „The End“, u sklopu promocije prvog zvaničnog izdanja Life, snimanog tokom 2013-te i 2014-te godine u studiju „King Oliver“ u Beogradu.

Snimanje i produkciju radio je Ivan Srdanović, a mastering Matija Tatomirović u Norveškoj u studiju „Neiden“. Spot potpisuje Igor Đorđević kao snimatelj i režiser.

„Veoma nam je drago što smo imali priliku da sarađujemo sa tako kvalitetnim ljudima i odličnim profesionalcima. Najsvežija saradnja je bila za spot, za koju smo odabrali Igora, koji je upravo stvorio onakvu atmosferu kakvu smo zamišljali. U spotu se oseća ta perspektiva i atmosfera kao da vas neko posmatra, prati sve vreme, koja je ključna za ovu pesmu. Igor se inače bavi fotografijom, i oduševljeni smo njegovim radovima, tako da bismo veoma voleli i da nastavimo saradnju.“ kaže Julijana, pevačica benda.

Pored ovog singla, na albumu Life se nalazi još 10 pesama koji sumiraju višegodišnji rad benda.

„Posle godinu dana stalnog sviranja, gde smo u 2012-oj imali preko 50 nastupa, u Srbiji i inostranstvu, najzad smo ušli u studio, što je i logički sled, da probamo da zabeležimo sve te stvari. Zadovoljni smo rezultatima, i sada se spremamo za ono što najviše volimo, a to su nove svirke. Spot za singl ‘The end’ je izbačen kao najava albuma, koncerata i ostalih aktivnosti.“, kaže Bojan, gitarista benda.

  • Foto: Dušan B. Knežević

(Visited 254 times, 1 visits today)