Simply Red 23. juna na Tašmajdanu


Simply Red @ Belgrade Calling 2016Jedan od najvećih „mainstream“ bendova na svetu, Simply Red, nastupiće na jednom od najlepših i najakustičnijih „open air“ prostora u Beogradu – kompletno renoviranom stadionu Tašmajdan, dana 23. juna 2016. godine.

Ponovo oformljen bend, koji je prodao 55 miliona ploča, slavi 30 godina karijere promovišući novi album Big Love na turneji koja ruši sve rekorde u prodaji.

Iako su „headlineri“ druge večeri Belgrade Calling festivala, Mik Haknal (Mick Hucknall) i Simply Red neće imati festivalski nastup, već celovečernji koncert od 120 minuta tokom kojeg će izvesti svoje najveće hitove!

Kao specijalni gosti nastupiće harizmatična Natali Dizdar i spektakularni bend Jinx, koji će se pobrinuti za dobru atmosferu na Tašmajdanskom stadionu.

„Stars“, „If You Don’t Know Me By Now“, „Something Got Me Started“, „Money’s Too Tight To Mention“, „The Right Thing“, „It’s Only Love“ i „Fairground“ samo su neki od hitova koje će Simply Red izvesti pred srpskom publikom.

Ulaznice za ovaj spektakl mogu se nabaviti od sutra, 2. marta na svim prodajnim mestima Eventima – po sledećim kategorijama: 2.990,00 rsd (parter), 3.990,00 rsd (tribine) i 3.990,00 rsd (Fan Pit – u prodaji je samo 500 ulaznica).

Dan ranije su „headlineri“ prve večeri Zagreb Calling festivala uz iste goste.

(Visited 118 times, 1 visits today)