Sharks, Snakes & Planes i Eva Braun gosti na koncertu „Bajaga i Instruktori sa Prijateljima“


Sharks, Snakes & PlanesNa koncertu „Bajaga i Instruktori sa Prijateljima“ u subotu 22. juna na Donjem gradu Kalemegdana, pored sarajevske Bombaj štampe, nastupiće bečejska pop grupa Eva Braun i neograndž bend Sharks, Snakes & Planes iz Beograda.

„Strašno nam je drago što ćemo nastupiti na Bajaginom koncertu, jer ga jako poštujemo kao muzičara. Prostor gde sviramo je fantastičan i Eva Braun će da ti svoj doprinos da koncert ostane svima u lepom sećanju“, kaže Goran Vasović, gitarista i pevač benda poznatnog po hitovima „Zmajevi“, „Sasvim običan dan“, „Lavirint“, „Okreni moj broj“

Sharks, Snakes & Planes nameravaju da na koncertu „Bajaga i Instruktori sa Prijateljima“, između ostalog, predstave pesme sa predstojećeg debi maksi singla „Nebeska Mehanika“, a najavljuju i „jedno malo iznenađenje koje će čuti i videti svi koji dođu na vreme na Kalemegdan“.

„Velika nam je čast da nas je Bajaga pozvao da sviramo kao predgrupa. Još veća što sada spadamo u onaj deo iz najavne kampanje ‘sa prijateljima’ 🙂 Ovo nam je definitivno potvrda da sve što smo uložili u muziku na kraju i ima smisla. Svi smo odrasli uz Bajagu i ovo je za nas kao neko ispunjenje dečačkih snova“, kaže gitarista Mladen Miljuš.

Satnica koncerta „Bajaga i Instruktori sa Prijateljima“

  • 18:30-19:00 Sharks Snakes & Planes
  • 19:15-20:00 Eva Braun
  • 20:15-21:00 Bombaj štampa
  • 21:15 Bajaga i Instruktori

Ulaznice za veliki beogradski koncert „Bajaga i Instruktori sa Prijateljima“ koštaju samo 1.000 dinara, odnosno 1.500 za fan pit i 2.500 dinara za VIP tribina stajanje i 3.000 VIP tribina sedenje, preko mreže Eventim i Ticketline.

  • Foto: Milica Nikolić
(Visited 163 times, 1 visits today)