Sezona svirki u klubu Route 66 počinje večeras


Osmi DanNovosadski bend Osmi Dan nastupiće večeras, 8. septembra u klubu Route 66. Svima je poznato da momci iz benda uvek naprave odličnu atmosferu, pa ovaj događaj nemojte propustiti.

Ulaz je kao i do sada 200 dinara, a početak svirke je oko 22:30.

14. septembra predviđen je nastup benda „JBG“, u pitanju je nekadašnji bend „Ruke u Vis“ sa novom pevačicom Nevenom Poptešin koju je šira publika upoznala zahvaljujući nastupu u televizijskom šou „Prvi Glas Srbije“ gde je dogurala do finala.

Od ponedeljka 10. septembra, pa svakog narednog ponedeljka poštovaoci Hard & Heavy muzike imaće priliku da uživaju u istoj uz dj Stavrosa.

Inače i ove sezone posetioce očekuju brojne svirke i zanimljivie akcije. Ponovo će biti zastupljeni rock, pop, fank, ska, blues, jazz…

Sastav S.A.R.S. poznat po najslušanijoj numeri na YouTube-u „Buđav lebac“, ljubitelji ove vrste muzike moći će da ih čuju u klubu Route 66 u petak, 28. septembra od 22h.

U subotu 29. septembra sa početkom u 22h održaće se mini festival autorske rock muzike u organizaciji RockSvirke portala, a učestvovaće sledeći bendovi: Kler (Novi Sad), Koma (Novi Sad), Bulevar Vodenih Mozaika (Beograd) i Empathy (Zrenjanin)

Tu su još bend Amajlija, tradicionalna žurka za starije od 30 godina kao i još nekoliko različitih tematskih zabava, zatim Električni Orgazam, Branimir i Neprijatelji, Laloši, Tribute to EKV, Tribute to Queen, Tribute to Pearl Jam i još mnogi drugi tribute bendovi kao i neka specijalna iznenađenja.

(Visited 70 times, 1 visits today)