Sepultura, Napalm Death, Calvin Harris i drugi dolaze na predstojeći EXIT


Jedan od najuspešnijih svetskih DJ-eva i producenata Calvin Harris prvi put stiže u Srbiju, gde će nastupiti na novosadskom EXIT festivalu u julu 2022. godine. Harris predvodi listu od 64 izvođača koji će se pridružiti već ranije najavljenim imenima kao što su  Nick Cave & The Bad Seeds i Boris Brejcha na novom izdanju festivala, koje će biti održano od 7. do 10. jula 2022. pod sloganom „Zajedno. Zauvek!“.

EXIT, osim Harrisa, najavljuje i nastupe izvođača kao što su SepulturaNapalm DeathJames ArthurMasked Wolf, Joel CorryJax JonesZHUHoney DijonMaceo PlexReinier ZonneveldMonolinkSatoriDenis SultaMathame i mnogi drugi, koji će nastupiti na pet festivalskih bina Petrovaradinske tvrđave.

Na Visa Fusion binu stižu dobitnik Gremi nagrade za životno delo i živa ikona panka Marky Ramone, jedan od pionira elektronske muzike s balkanskim etno elementima Djajkovski, vodeći post-punk dark-wave bend She Past Away iz Turske, jedan od koncertno najaktivnijih i najatraktivnijih bendova regiona pank-folk bend Brkovi, kultni riječki i ponovo okupljeni pankeri Paraf, kao i Prti Bee GeeVizeljCoach Party i Sana Garić.

Žestoku Explosive binu predovode Bury TomorrowDischargeIncantationMoscow Death BrigadeNervosa i Tankard, a svirke će pojačati i Architect of PainBlack ToothChainsHeresyMadvroMisconductNoctiferiaOathbringerProgonShiningStrangerTerminal Prospect i The Understones.

U prodaji su četvorodnevne ulaznice po ceni od 6.490 dinara, uz uštedu od 60 odsto. Njihov kontigent je limitiran i kada se rasprodaju u ponudi će se naći ulaznice sa višom cenom. Jednodnevne ulaznice za petak, 8. jul, kada nastupaju Nick Cave & The Bad Seeds dostupne su po poklon cenama, sa preko 40 odsto popusta.

Cena regularnih jednodnevnih ulaznica je 2.990 dinara, fan pit ulaznice su dostupne po ceni od 3.990 dinara, a VIP po ceni od 12.000 dinara. Ulaznice se mogu kupiti na prodajnim mestima i onlajn na stranicama Gigs Tix-a.

(Visited 70 times, 1 visits today)