Seljačka buna i Koma u klubu Route 66


Koma i Seljačka buna @ Route 66, Novi SadU novosadskom klubu Route 66 u subotu 07. aprila zajednički koncert održaće beogradski bend Seljačka buna i novosadski instrumentalni sastav Koma. Početak je zakazan za 23h, a cena ulaznice je 150 dinara.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A sad sledi ozbiljna najava. Smile

Koma će da vas onako fino dovede do stanja da zinete u čudu kakve instrumentale imaju na albumu prvencu „Made of nothing“ koji će predstaviti ovom prilikom. Bila na probi, čula, videla…prženje na kub! Ko ne veruje nek dođe da čuje, a ko veruje isto nek dođe da čuje. Nema tu neke filozofije.

E a kad vas oni onako dobro zagreju onda će vas dokosuriti Seljačka buna koja će samo zbog toga da dođe čak iz Beograda. Buna je počela odavno, a sad vrbuju i Novosađane da se priključe ovom pokretu. Motike, ašove, budake i ostalo oruđe nije dozvoljeno unositi u Route 66, naoružaće vas oni svojim pesmama.

Kako mi teško pada da budem ozbiljna. Više volim one neozbiljne najave kad mogu da kažem šta hoću tako da vidimo se u Route-u proleća gospodnjeg 2012. u aprilu mesecu.

(Visited 31 times, 1 visits today)