Scorpions u Beogradu 10. juna


Po prvi put u Srbiji legendarni bend hard rok scene Scorpions, u okviru svoje svetske turneje CrazyWorld Tour održaće koncert u Štark Areni 10. juna.

Proglašeni za “heroje hevi metala” i “ambasadore roka”, osvajali su brojne nagrade, uključujući dve “World Music Awards” i više “Echo” nagrada. Njihove pesme “Still loving you” , “Wind of Change” i “Send me and Angel” postali su vanvremenski hitovi koji se i dan danas vrte na brojnim radio stanicama ali i pored neverovatnog uspeha ovih balada, Scorpions su prvenstveno hard rok bend koji donosi žestoku energiju na sceni pesmama kao što su “Rock You Like An Hurricane”, “Blackout” , “Dynamite” i dr.

Tokom više od 50 godina duge karijere bilo je dosta magičnih momenata. Neki su zauvek zabeleženi na uživo albumima, neki na filmovima i video spotovima. Ovi momenti su zacementirali reputaciju Scorpions-a kao jednog od retkih bendova koji se uzdigao iznad gomile.

Ulaznice koje su kupljene za decembarski termin važe za novi datum.

Scorpionsi se još jednom izvinjavaju zbog odlaganja prvobitno zakazanog koncerta usled bolesti pevača i veoma se raduju susretu sa publikom iz Srbije i regiona 10. juna 2018. u Štark Areni.

Ulaznice po cenama od 2.990 do 10.000 dinara mogu se kupiti na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama Štark Arene i sajtovima www.starkarena.co.rs i www.eventim.rs

(Visited 130 times, 1 visits today)