Schengenfest u Sloveniji: Kaiser Chiefs, Parov Stelar, Leningrad Cowboys, Siddharta, Parni Valjak, Riblja Čorba


Schengenfest 2012, SlovenijaPeti slovenački festival Schengenfest održaće se od 3. do 5. avgusta u Vinici pored reke Kupe, na granici sa Hrvatskom.

Na njemu će svirati: Leningrad Cowboys, Siddharta, Parov Stelar, Majke, Viza, Kawasaki 3p, Parni Valjak, Riblja Čorba, Golem, Lollobrigida, Tom Novy, Shapeshifters i drugi čija imena možete pročitati ispod.

Najveće zvezde su, međutim, britanski indi rock bend Kaiser Chiefs, koji će prvi put nastupati u Sloveniji i sviraće pesme sa poslednja dva albuma – „The Future Is Medieval“ iz 2011. godine i ovogodišnji „Start The Revolution Without Me“, ali su obećali da ćemo čuti i čuvenu pesmu „Ruby“.

Bendovi će nastupati na Rock Stage-u i Electro Stage-u, a organizatori su ponudili i kamp prostor, kao i različite sportske i kulturne sadržaje.

Schengenfest je „svake godine veći i više seksi,“ tako da je prošlogodišnjih 14.000 posetilaca minimum koga organizatori očekuju ove godine.

Do 18. jula karte su jeftinije, pa jednodnevna ulaznica košta 25 evra, a tri dana festivala i mesto u kampu je 55 evra. Po pomenutog datuma, postoji mogućnost da kupite pet ulaznica i šestu dobijete besplatno, što košta 46 evra.

Detaljnije o ulaznicama pogledajte na eventim.rs.

Linu-up

(Visited 85 times, 1 visits today)