Satyricon 5. decembra u Sloveniji


SatyriconOve se godine nakon duže pauze vraća još jedan istaknuti bend – Satyricon. Najavio je svetsku turneju na kojoj će se 5. decembra zaustaviti u ljubljanskom Kinu Šiška. Oko ovog kontroverznog, ali vizionarskog i kreativnog benda ponovno se počelo iskriti, jer je za septembar najavio novi album, jednostavnog naziva „Satyricon“. Uživo uvek odličan, pred slovensku će publiku doći sa novim adutom u rukavu i još jednom dokazati da je jedan od najboljih na metal sceni.

Satyr je komentarisao novi albumu i povratak na scenu: „Vratili smo se! Žao mi je da je trajalo tako dugo, ali smo trebali vremena da napravimo takav album. Ako ga uporedimo sa ostalim našim albumima, ovo je pravi Satyricon – stalno u pokretu. Nazvali smo ga ‘Satyricon’ jer je to bilo najlogičnije. Mi nikada nismo stvorili album koji tako prikazuje značenje i duh benda. Album će od publike zahtevati puno, ali znam da će vam se svideti. Prirasće vam k srcu i tamo ostati zauvek. U budućnosti će naše turneje biti ređe, ali zbog toga sve posebnije. Ovaj album i ta turneja su za nas i za vas. Ovo je naš trenutak!“

U svakom slučaju, postoji mnogo razloga radovati se ponovnom gostovanju Satyricona u Sloveniji. Ne propustite! Vidimo se 5. decembra u Kinu Šiška!

Ulaznice su u pretprodaji po ceni od 22 evra, dok će na dan koncerta koštati 25 evra.

(Visited 26 times, 1 visits today)