Satnica Terraneo festivala i završni „mega party“


Terraneo festival 2012Hrvatski Terraneo festival održće se od 7. do 10. avgusta u Šibeniku na kome će svirati The Roots, Parov Stelar band, Elemental, Jarboli, Goribor, The Toronto Drug Bust i još mnogo muzičara različitih žanrova. Organizatori su objavili satnicu koju možete pročitati na kraju teksta, a najavili su i završni „mega party za sve one koji još malo žele ostati u svetu Terranea.“

Tako će se četvrti festivalski dan, 10. avgusta, održati na pet bina u središtu festivala, u Aero zoni i festivalskom kampu, a program je „koncipiran tako da zadovolji sve muzičke ukuse: birali smo vešte bendove i DJ-e koji garantuju dobru zabavu u rasponu od RnR-a, preko punk-a, furioznog ethn-a, reggae/DUB-a i crossover ritmova spomenutog žanra, sve do elektronskih žanrova poput dub step-a, modern bass-a, uk funky-a i house-a“ – objašnjavaju organizatori.

Ulaznica za četvrti dan košta 50 kuna i moći će da se kupi samo na festivalskoj lokaciji. Cene karata za ostale dane potražite na sajtu www.eventim.hr.

Terraneo festival 2012 - satnica

(Visited 52 times, 1 visits today)