Sastav Gospodin Pinokio najavljuje regionalnu turneju


Gospodin PinokioTekuća 2015. godina biće jubilarna za niški sastav Gospodin Pinokio, odnosno u njoj će proslaviti petnaest godina aktivnog rada i dvadeset i dve godine od svog nastanka.

Bend planira da ovaj jubilej obeleži koncertima po gradovima regiona, a proslavu završi velikim rok maratonom u Nišu sredinom sledeće godine na kome bi ugostili medije i prijatelje iz cele zemlje, kao i članove nekih prijateljskih bendova sa kojima bi podelili binu svirajući njihov repertoar.

„U novoj godini biće objavljen i novi materijal u formi maksi singla ili celog albuma u zavisnosti od dogovora sa novim izdavačem i menadžmentom koji će ubuduće pokrivati aktivnosti benda na ovom planu. U sklopu ove promocije biće prezentovan i sajt benda kao i novi sastav jer će bend svoj dalji muzički izraz prezentovati kao četvorka“, izjavio je Igor Bogdanović Šile, frontmen sastava Gospodin Pinokio.

Bend uveliko sprema stare i nove hitove, uprkos personalnim promenama, a što se tiče detaljnijih informacija o datumima predstojećih nastupa uskoro.

(Visited 64 times, 1 visits today)