Sara Renar ekranizovanim singlom „„Djeca““ najavljuje istoimeni debitantski album


sara_renarZagrebačka kantautorka Sara Renar novim singlom „Djeca“ najavljuje istoimeni debitantski album čiji se izlazak uakoro očekuje.  

Riječ je o istovremeno i optimističnoj i sjetnoj pjesmi o (ne)odrastanju koja podcrtava i tematski zaokružuje album“, objašnjava Sara. 

Za pesmu „Djeca“ napravljena dva videospota, a izradu oba potpisuje produkcijski duo Kadar 22 (Marko Stanić i Denis Lepur). Službena verzija vedar je kolaž slika iz detinjstva dok alternativna verzija razotkriva mračniju stranu psme, onu o surovoj realnosti koja nas sve dočeka na pragu zrelosti. Sara je već svojim prethodnim singlovima („Bok“, „Trebam te“, „U velikom stilu“) osvojila eter te oduševljavala publiku brojnim live nastupima od kojih se svakako ističe koncert na međunarodnom festivalu Terraneo 2012. na Akustika Stage-u i nastup pre koncerta Zoran Predin Quartetta za Dan žena 2013. 

Toplina i senzibilnost Sarinog glasa te njena muzika koja se može opisati kao spoj modernog bluesa, southern rocka i indie popa dugoočekivano su osveženje na hrvatskoj muzičkoj sceni. Njen prvenac snimljen je u saradnji s brojnim istaknutim hrvatskim muzičarima: Ante Prgin Surka, Jura Geci, Luka Geček, Vanja Marin te Gora

(Visited 66 times, 1 visits today)