“Samir-Time” – novi spot Zabranjenog pušenja


zabranjeno_pusenje_saZabranjeno pušenje iz Sarajeva, prošle nedelje na Makarskoj rivijeri snimali su spot za pjesmu „Samir-time“, šesti singl s albuma „Muzej revolucije“.

Spot je većim delom sniman u Makarskoj, a nekoliko kadrova snimljeno je i u mestu Podaca i u Malakološkom muzeju u Baškoj Vodi. Glavna ženska uloga u spotu pripala je Fani Čapaliji, bivšoj Miss Hrvatske a u glavnoj muškoj ulozi pojavljuje se Haris Burina, proslavljeni bosanskohercegovački glumac, poznat po ulogama u brojnim filmovima i TV serijama i jedini glumac na svetu koji je dva puta osvojio glavnu nagradu na najvećem svetskom festivalu pozorišta, Edinburgh Fringe Festivalu.

Spot je režirao frontmen grupe Zabranjeno pušenje Sejo Sexon. Haris Burina glumi Samira, pomalo izgubljenog bosanskog gastarbajtera, koji u jeku turističke sezone dolazi u Makarsku i tu se susreće s raznim ljudima, nalazi u raznim situacijama, zaljubljuje se, upada u probleme…

Autori pesme „Samir-time“ su Mario Vestić, Sejo Sexon i Toni Lović. Producenti i aranžeri su Toni Lović i Sejo Sexon, a mastering pesme uradio je John Davis (Metropolis Mastering London).

(Visited 78 times, 1 visits today)