Sa ekipom na Exit!


EXITBez društva nema provoda, to svi znamo. Okupite svoju ekipu, odigrajte igru „4 = 5“ i izaberite srećnika među vama, jer do 31. maja, na svake četiri kupljene ulaznice EXIT poklanja petu potpuno besplatno, a da bi stvari bile još zanimljivije, celo društvo dobija besplatan smeštaj u EXITovom kampu!

Sa dolaskom sunca kreće sanjarenje o vrućim letnjim danima i sećanje na nezaboravni provod prošlog leta. Bilo da se ponovo okupljate i pravite planove za povratak na tvrđavu ili da po prvi put, sa osećanjem pozitivne treme u stomaku, planirate odlazak na „onaj“ EXIT, znate šta želite. Do 31. maja imate slobodu da javite prijatelju iz inostranstva da ga čekate sa besplatnom kartom ili da, kao od šale, pomognete neodlučnom drugaru da prelomi gde će za raspust. Na zahtev ljubitelja EXIT Festivala ponovo je aktivna ponuda „4 = 5“, jer i EXIT čini jedna ekipa, ista kao vaša!

Kako bi ovo bilo stvarno najbolje leto do sada, svakom društvu i svim ekipama je obezbeđen besplatan boravak u EXIT kampu, mestu koje će biti centar sveta tokom trajanja festivala! Mladi ljudi iz više od pedeset zemalja sveta žele da upoznaju vas i našu zemlju, pa ćete imati priliku da se pokažete kao pravi ambasadori EXITa i Srbije, ali i saznate nešto novo i steknete nove prijatelje.

Svi posetioci festivala su pozvani da uzmu učešća u akciji „4 = 5“, koja se odnosi samo na petodnevne komplete ulaznice koji su u prodaji po trenutno aktuelnoj ceni od 5.990 dinara. Kompleti karata za EXIT u okviru akcije „4 = 5“ su dostupni online na adresi www.gigstix.com, u Gigs Tixu u Pariskom magazinu i knjižari Bulevar Books u Novom Sadu, kao i u knjižari Serendipiti u Mirijevskom bulevaru 18c u Beogradu.

Ovogodišnji EXIT obeležiće nastupi Toma Jorka (Thom Yorke) sa grupom Atoms for Peace, britanske indie zvezde Bloc Party, bitka repera Snoop Dogg sa rege lavom Snoop Lionom, CeeLo Green će osvojiti srca publike, a Fatboy Slim, Eric Prydz, Jeff Mills, Seth Troxler i Dubfire će sa njom dočekati zoru na Dance Areni.

Pratite redovno www.exitfest.org, jer u narednom periodu slede objave novih izvođača koji će nastupiti u okviru EXIT R:Evolucije!

Akciju „4 = 5“ omogućio je m:ts – Imate prijatelje!

(Visited 48 times, 1 visits today)