S3ngsi objavili novi spot


s3ngs_moderno_trijezanNakon objavljivanja prvog spota za pesmu „Disciplina“ sa prvog albuma „Moderno trijezan“ (Osa Media, 2010), zagrebački bend S3ngs izbacili su novi spot za pesmu „Univerzalka“.

Spot je napravljen od live snimaka iz zagrebačke „Arene“, gde su S3ngsi nedavno nastupali sa Hladnim pivom(+Mašinko). Video spot ima opušteni live-dokumentarni karakter, a montirao i režirao ga je Luka Hrgović, s kojim su S3ngsi sarađivali i na snimanju prvog spota za pesmu „Disciplina“.

U novembru prošle godine pisali smo recenziju aktuelnog albuma u kojoj su dobili sjajne kritike. Najavili smo da očekujemo čistu peticu za sledeći album i evo….novi album se nazire. Poslednjih 6 meseci S3ngsi su proveli stvarajući nove materijale za drugi album, sa novim članom Frenkijem na gitari. Najavljuju novi, svežiji zvuk, a spot je takođe i najava za njihov koncert koji će se održati 17.5.2012. u zagrebačkom klubu „Spunk – prostor Do“, gde će S3ngsi osim pesama sa albuma „Moderno trijezan“ odsvirati i nove pesme sa narednog albuma. To će biti poslednji koncert S3ngsa pre ulaska u studio. Ulaz na ovaj koncert biće besplatan.

Sa nestrpljenjem očekujemo novi album!

(Visited 33 times, 1 visits today)