S.A.R.S. u Novom Sadu


s.a.r.s._route66Beogradski sastav S.A.R.S. poznat po najslušanijoj numeri na YouTube-u „Buđav lebac“ nastupiće  u klubu Route 66 u petak 28. septembra.

 

Bend su osnovali marta 2006. godine u Beogradu Aleksandar Luković – Lukac i Dragan Kovačević – Žabac. U fuziji muzičkih pravaca i ideja iz kojih su potekli nastaje jedinstveni zvuk i stil benda.  Krajem 2008. godine dobili su ponudu da snime album za PGP RTS. Prvi album je, uz producentsku pomoć Đorđa Miljenovića (Skaj Viklera), završen za nekoliko meseci i objavljen je u martu 2009. godine. Trenutno je aktuelan novi album pod nazivom PERSPEKTIVA, koji od 1.1.2011. možete besplatno preuzeti na MTV sajtovima.  Sadašnju postavu S.A.R.S.-a čine : Žare (vokal), Lukac (gitara), Đole (bas gitara), Tihi (bubanj), Bora (klavijature i harmonika), Pera (trombon i sax) i Sanja (prateći vokal).

Nakon koncerta u Novom Sadu, S.A.R.S. će nastupiti u Škisovoj tržnici (Maribor-  3.oktobar), Klubu DFK (Banja Luka- 5.oktobar), Klub-u  SKWHAT (Sisak – 6.oktobar), Bašti KST-a (Beograd- 12.oktobar), na FER Brucošijadi (Zagreb- 9.novembar), u Stereo Dvorani (Rijeka- 10.novembar). 
Ulaznice za koncert u klubu Route 66 koštaju 500 dinara u pretprodaji, a na dan koncerta 600 dinara. Početak je u 22h. Svoj dolazak možete potvrditi i putem facebook eventa. 

(Visited 101 times, 1 visits today)