Rundek Cargo trio u okviru jesenje turneje po Srbiji deli binu sa publikom u Beogradu


Rundek Cargo TrioRundek Cargo Trio u okviru jesenje turneje po Srbiji održaće 17. novembra u Beogradu nesvakidašnji koncert na kome će publika biti smeštena zajedno sa bendom na bini velike dvorane Sava centra!

“Za razliku od koncerata na kojima je publika negdje daleko, u prostoru koji je velik i značajan, a mi na toj širokoj crnoj sceni kao u prevelikom stanu, ovdje možemo pozvati publiku k nama, ispuniti taj prevelik stan prijateljima i napraviti gala žurku”, objašnjava Darko Rundek.

Na koncertu u Sava centru publika će sedeti isključivo na bini, tako da mesta u dvorani, na parteru i na balkonu, neće biti prodavana. Ograničen broj od 700 ulaznica po ceni od 1.800 dinara od sutra je u prodaji na blagajni Sava centra, u prodavnici “Jugoton” (Nušićeva 27) i preko mreža Eventim i Ticketline.

Na srpskoj turneji gitarista i pevač Darko Rundek, violinistkinja Isabel i multiinstrumentalista Dušan Duco Vranić sviraće i 15. novembra u novosadskom Quarteru, 16. novembra u Pozorištu u Bečeju, 22. novembra u Arena Fun Factory u Kragujevcu, 23. novembra u Domu omladine Pančeva i 24. novembra u Kulturnom centru Užica.

(Visited 69 times, 1 visits today)