Rundek Cargo trio najavljuje novi singl „Midnight Calypso“


Rundek Cargo trioRundek Cargo trio, kog očekuju nastupi 27. avgusta u Zrenjaninu, 28. avgusta u Nišu i 29. avgusta u Beogradu, kao najavu novog albuma na jesen će objaviti singl „Midnight Calypso“.

„Na novom albumu radimo korak po korak i on se polako slaže. Na jesen će se pojaviti prvi radijski singl ‘Midnight Calypso’, a album najkasnije na proljeće. Još ne znam hoće li naslov (albuma) ostati ‘Dare'“, kaže Darko Rundek.

Već na koncertima 27. avgusta na letnjoj sceni Atrijumu Pozorišnog kluba „Zeleno zvono“ u Zrenjaninu, 28. avgusta u dvorištu niške „Banovine“ i 29. avgusta u Beogradu, na Summer stage-u Bitef Art Cafea na Malom Kalemegdanu 2, Rundek Cargo trio bi trebalo izvesti od novih stvari „Vitamine“, „Midnight Calypso“, „Mostove“ i možda još koju“.

„Najdraže bi mi bilo da cijeli novi album prođe koncertno krštenje prije nego bude definitivno snimljen. To je puno prirodniji i muzikalniji redosljed“, navodi Rundek.

Karta za zrenjaninski koncert je 600 dinara, a prodajna mesta su: Pozorišni klub Zeleno zvono (Trg Slobode 7), trafika SM City (Kralja Aleksandra I Karađorđevića (glavna ulica u Zrenjaninu) i klub Skladište u Novom Bečeju.

Za koncert u Nišu karta je 800 dinara i od sutra se može naci na prodajnim mestima: Vintage shop (Davidova 9 – kod Sinagoge), Music House (Generala Milojka Lešjanina 12 – kod Simfonijskog) i Energy music shop (TPC Kalča – prizemlje).

Ulaznica za beogradski nastup košta 1.200 i 1.700 dinara i može se kupiti na blagajni Summer stage-a Bitef Art Cafea.

(Visited 71 times, 1 visits today)