Rok Bulevar večeras u Shamrock Bar-u


rok_bulevarBeogradski sastav Rok Bulevar održaće svirku večeras u Novom Sadu u Shamrock Bar-u (Mite Ružića 5). Zainteresovani će moći da kupe njihov cd prvenac „Rokenrol je živ“. Početak je u 23h. U nastavku teksta pročitajte nešto o samom bendu, kao i program dešavanja za oktobar u Shamrock Bar-u.

Rok Bulevar je bend iz Beograda, sastavljen od školovanih muzičara širokih shvatanja. Bendovi koji su uticali na njih su : Deep Purple, Whitesnake, Uriah Heep, Smak, Divlje Jagode… Muzika koju stvaraju se može definisati kao „Hard Blues Folk & Roll“. Ovaj bend nastupa u sastavu: Marko Vidojević (vokal, gitara), Vuk Đokić (bas gitara), Zlatko Muzur (klavijature, prateći vokal), Srđan Sekulić (bubnjevi).

Tokom oktobra u Shamrock Bar-u vas očekuju odlične svirke, kao i promocije stranih i domaćih pića. Sledeći petak (12.10) rezervisan je za Irsko veče i promociju Guinness-a, zelenog piva i Jameson-a, dan kasnije nastupa bend Članovi Posade (NS), 19.10. svirku će održati beogradski sastav Fat walk, dok će u subotu (20.10.)nastupiti svima već dobro poznati bend Drugi Format (NS). Veče domaćeg rock-a i promocija domaćih pića zakazano je za 26.10.(petak), a bend Number One (NS) svira u subotu 27.oktobra.

Preporučujemo vam da posetite neke od navedenih događaja jer je u ovom lokalu dobar provod uvek zagarantovan.

(Visited 96 times, 1 visits today)