Rogi objavio video singl „Idemo“


RogiRogi je pseudonim Igora Horozovića, muzičara iz Beograda. Singl „Idemo“ objavljenim 6. jula 2016. godine na zvaničnom Jutjub kanalu koji je sam režirao najavljuje debi album U međuvremenu.

Album U međuvremenu će biti objavljen u avgustu 2016. godine, a njemu prethodi drugi singl i spot „Ovaj momenat je sve“ koji će biti objavljen do kraja jula putem izdavačke kuće Natenane Records.

Rogi je bio član benda Late For Coffee, a već dugi niz godina sarađuje sa različitim bendovima i umetnicima na raznorodnim projektima. Tokom tog perioda izdao je tri nezavisna izdanja na svom BandCamp naloguCausal (2013), Casual (2014) i Démodé (2016).

Nakon dugog eksperimentisanja i prikupljanja znanja u oblasti aranžiranja i produkcije, odlučuje se da objavi pop album, sa tekstovima na maternjem jeziku. Kao i za sva dosadašnja izdanja, produkciju i snimanje radio je sam.

Rogi svoju muziku karakteriše kao „traljavi džez pop“ a lista uticaja je šarena, dugačka i nikad potpuna: RHCP, Džon Frušante (John Frusciante), Džejson Mraz (Jason Mraz), Lisa Hanigan (Lisa Hannigan), The Smiths, Kanda Kodža i Nebojša, Raúl Midón, Čet Bejker (Chet Baker), Mak Demarko (Mac DeMarco), King Krule… itd.

(Visited 565 times, 1 visits today)