Rođendanski koncert Šinobusa na šinama Fabrike!


Šinobusi (10 godina) @ SKCNS Fabrika, Novi SadRođendanskim koncertom, koji će se održati u SKC Fabrika u Novom Sadu 12. oktobra 2013. godine, Šinobusi će obeležiti desetogodišnjicu rada, a gosti će biti bendovi iz Slovenije: Mojo Hand (Ljubljana) i El Kachon (Novo Mesto).

Slavimo 10 godina. Nije lako opstati, ali uspeli smo. Ničeg se ne stidimo, ponosni smo na svaku pesmu i svaki koncert. Uvek dajemo sve od sebe, niko nam ne pokazuje put, pravimo ga sami. Tako će biti i ovaj put i zato dođite u Fabriku jer ćemo tamo pošteno raditi. Dođite u slavu rok, bluz i soul muzike. Pored Šinobusa nastupiće i bendovi El Kachon iz Novog Mesta i Mojo Hand iz Ljubljane. Vrata će biti otvorena od 21h. Svirka će trajati više od tri sata i trudićemo se da audio-vizuelni ugođaj bude na visokom nivou, prenosi frontmen benda Milan Korać.

U sklopu same proslave godišnjice organizovana je i turneja pod nazivom Deset godina na šinama o kojoj će više reči biti u narednim nedeljama. Obuhvatiće celu Srbiju, kao i region, navodi se u saopštenju bensa Šinobusi.

Karte su u pretprodaji od ponedeljka 09. septembra u CD Shop-u Mungos u pasažu Zmaj Jovine 2 po ceni od 250 dinara. Na dan koncerta karte će se kupovati u SKC Fabrika po ceni od 400 dinara.

(Visited 80 times, 1 visits today)