Rođendanska žurka u klubu Danguba


Gale (Kerber) i Najda (Smak)Poznati beogradski klub Danguba u decembru puni šest godina.

Ovaj prostor, od kako je otvoren, ugostio je veliki broj domaćih i stranih bendova. Sad već postoji i jedan deo standardnog programa – karaoke ponedeljkom, Odium svira svakog petka. Osim toga u ovoj godini pravili su i dve veoma uspešne humanitarne žurke za prikupljanje garderobe, igračaka i novca za pomoć Svratištu za decu ulice.

Povodom proslave rođendana Danguba će 25. decembra za svoje goste imati razne promocije pića, a za dobar provod biće zaduženi i Najda & Gale koji će izaći na binu oko 23h. Od 09. decembra u Dangubi će moći da se kupe ulaznice po promotivnoj ceni od 300 dinara, dok će na sam dan 25. decembra karte biti nešto skuplje i koštaće 400 dinara.

Ukoliko niste u prilici da te nedelje posetite Dangubu izdvojiću neke od ostalih svirki, a kompletan program možete pogledati ovde.

U dva decembarska termina nastupa Grupa 3 – u subotu 10. decembra i pretposlednje ovogodišnje subote 24. decembra.

U nedelju 11. decembra Studio 69 organizuje četvrto po redu takmičenje bendova. Učestvovaće: Moonshiners, Krave na putu, Roosters call i Impuls. U revijalnom delu sviraće Svilen konac project.
Pobednik će imati priliku da snimi pesmu u ovom studiju.

Četvrtak 15. decembar rezervisan za grupu Late’s. Beogradski bend koji je nastao 2005. godine. Ove godine su snimili prvi singl „Novi dan“ u Studiju 69.

Zimski metal koncert biće održan u nedelju 18. decembra, uskoro opširnije o tome.

Još jedno veče sa ekipom Radio 202-ojke biće 22. decembra. I o tome opširnije uskoro.

Što se tiče dočeka Nove godine gosti Dangube dočekaće je uz Osmi dan. Osmi dan svira i u subotu 17. decembra. Ovaj bend nije potrebno posebno predstavljati, redovni su gosti kluba.

Za reprizu dočeka u klubu će svirati beogradski bend Sabotaža. Prvenstveno smo najavili drugi bend, ali smo u međuvremenu saznali da je došlo do nekih promena. Dakle, prvi dan nove godine – Sabotaža i domaći i strani pop i rock hitovi.

(Visited 41 times, 1 visits today)