Robert Plant i Sensational Shape Shifters u Pulskoj Areni 30. jula!


Robert Plant - Arena, Pula 2016Robert Plant, živa legenda, pevač i tekstopisac grupe Led Zeppelin, održaće koncert u pulskoj Areni 30.07.2016! 
Muzička ikona stiže sa svojim pratećim bendom Sensational Shape Shifters, vreme je za rok euforiju!Od 1980. godine, kada je bend prestao sa radom nakon smrti bubnjara Džona Bonama (John Bonham), Plant započinje svoje putovanje i nakon 35 godina traženja, deljenja i eksperimentiranja, za sobom ostavlja impresivno i bogato delo, 15 albuma i mnoštvo zanimljivih saradnji! Neki od njih su sjajni albumi – 2007. godine Raising Sand u duetu sa „bluegrass“ pevačicom Alison Kraus (Alison Krauss), kao i 2010. godine sa Band Of Joy, istoimenom pratećom grupom.

Taj sjajan niz albuma nastavljen je novim studijskim albumom. 
Svu energiju je usmjerio na „elektronski začinjen“ projekt sa grupom Sensational Space Shifters, sa kojima je snimio i svoj posljednji album Lullaby And … The Ceaseless Roar, i njime osvojio srca kritike i boravio na top listama brojnih zemalja.

Mnogobrojne hitove sa tog albuma ali i drugih iz vremena benda Led Zepellin obožavatelji će konačno imati priliku čuti i videti u pulskoj Areni, na jedinom koncertu velikoga Roberta Planta u ovom delu Evrope. 

O Robertu Plantu bismo mogli ispisati stranice i stranice ali verujemo kako je dovoljno spomenuti klasike „Whole Lotta Love“, „Black Dog“, „Rock an Roll“ ili epski „Stairway to Heaven“ i već bismo imali dovoljan razlog za uživanje pod zvezdama u prelepoj pulskoj areni!

Ulaznice po cenama od 195 do 430 kuna možete kupiti online putem Eventim.hr.

Ukoliko želite da ispratite ovaj koncert za Vas smo organizovali prevoz sa ulaznicama iz Beograda i Novog Sada.

(Visited 524 times, 1 visits today)