Robert Plant razgovarao u mogućnostima ponovne saradnje sa Džimijem Pejdžom


Robert PlantU razgovoru sa radio voditeljem, Robert Plant je pričao o šansama za ponovnu saradnju sa Džimijem Pejdžom (Jimmy Page), svojim nekadašnjim kolegom iz benda Led ZeppelinOve godine navršava se pedeset godina od formiranja legendarne postave osnovane u Londonu 1968. godine koju su pored Planta i Pejdža činili Džon Pol Džons (John Paul Jones) i Džon Bonam (John Bonham).

Pejdž i Plant su poslednji put nastupali zajedno 2007. godine u londonskoj O2 areni. Nakon toga, ostatak benda, navodno, želeo je da nastavi sa turnejom i snimanjem novog materijala, ali je Plant bio zauzet drugim obavezama.

U intervju koji je dao za 91.9 WFPK radio, Plant je izjavio da “nema pojma” da li će njih dvojica ponovo sarađivati. “To čak nije na meni da odlučim”, dodao je. Kada je voditelj rekao da je mnogim obožavateljima bend i dalje u srcu, Plant je odgovorio: “Meni takođe – nikome više od mene. Ali, takođe, ne želim da napravim lošu uslugu.”

Prošle godine, Pejdž je najavio da će u 2018. biti svakakvih iznenađenja kojom će obeležiti 50-godišnjicu od osnivanja benda.

(Visited 105 times, 1 visits today)