Riverside u klubu Fest 4. juna


riverside_bandPoljski progresivni metal bend Riverside održaće koncert u Srbiji 4. juna, u klubu Fest (Zemun) u okviru svoje turneje „New Generation Tour“.

Jedan od trenutno najpopularnijih evropskih prog-rok/metal bendova će posetiti Beograd u okviru promocije novog, petog po redu albuma „Shrine Of New Generation Slaves“. Za dvanaest godina postojanja obišli su Evropu više puta, između ostalog i kao predgrupa legendarnim Dream Theater. Ovog proleća krenuli su i na prvu američku turneju nakon par uspešnih gostovanja na tamošnjim festivalima (NearFEST 2010, Prog Power 2008). Za ljubitelje Opeth, Tool, Porcupine Tree, koncert koji svakako ne treba propustiti.

Prvi deo karata po promotivnoj ceni od 1000 dinara pušten je u prodaju od petka 26. aprila. Karte možete kupiti na šanku kluba Fest (radnim danima 08-23h) i u Felix shop-u, TC Sremska I sprat (radnim danima 10-20h, subotom 10-16h). Za one koji nisu u mogućnosti da dođu do Beograda otvorena je adresa riversidekarte@gmail.com preko koje možete izvršiti rezervaciju ulaznica. Obavezno navesti ime i prezime, broj karata i broj mobilnog.

(Visited 86 times, 1 visits today)