Ritam nereda u Gun club-u


Ritam neredaDugo očekivana svirka Ritma nereda u Beogradu zakazana je u klubu Gun (Miloša Pocerca 10) za 16. decembar. Broj karata je ograničen te nema opuštanja. Cena u pretprodaji je 800, a na dan koncerta 1000 dinara.

Već 20 godina postoje, traženi su i rado viđeni svuda. Prošle godine objavili su jubilarni deseti album „Paralelni svet“. Ovaj album možete besplatno preuzeti sa njihove web stranice www.ritamnereda.com. Redovni su izvođači na Exit festivalu, ali nezaobilaze ni druge, manje. Ove godine podržali su Kraljevčane i učestvovali na novoosnovanom KingsTown festivalu na Goču koji je imao za cilj i da pomogne obnovu zgrade Kraljevačkog pozorišta i zgrade Gimnazije nakon zemljotresa koji je ovaj grad zadesio novembra prošle godine. Ovo je bila i njihova prva svirka u Kraljevu nakon 17 godina.

Veliki broj fanova koje imaju od njih očekuje kvalitet u kontinuitetu, koji i poseduju, a isti dokazuju na svakom svom nastupu.

Požurite sa kupovinom karata jer, s obzirom na popularnost benda, brzo će se rasprodati. Nacrtajte se u klubu Gun u 22.30h, karte u pretprodaji mogu se nabaviti na sledećim mestima:

(Visited 36 times, 1 visits today)