Ritam nereda u Gun club-u


Ritam neredaDugo očekivana svirka Ritma nereda u Beogradu zakazana je u klubu Gun (Miloša Pocerca 10) za 16. decembar. Broj karata je ograničen te nema opuštanja. Cena u pretprodaji je 800, a na dan koncerta 1000 dinara.

Već 20 godina postoje, traženi su i rado viđeni svuda. Prošle godine objavili su jubilarni deseti album „Paralelni svet“. Redovni su izvođači na Exit festivalu, ali nezaobilaze ni druge, manje. Ove godine podržali su Kraljevčane i učestvovali na novoosnovanom KingsTown festivalu na Goču koji je imao za cilj i da pomogne obnovu zgrade Kraljevačkog pozorišta i zgrade Gimnazije nakon zemljotresa koji je ovaj grad zadesio novembra prošle godine. Ovo je bila i njihova prva svirka u Kraljevu nakon 17 godina.

Veliki broj fanova koje imaju od njih očekuje kvalitet u kontinuitetu, koji i poseduju, a isti dokazuju na svakom svom nastupu.

Požurite sa kupovinom karata jer, s obzirom na popularnost benda, brzo će se rasprodati. Nacrtajte se u klubu Gun u 22.30h, karte u pretprodaji mogu se nabaviti na sledećim mestima:

(Visited 55 times, 1 visits today)