Ritam Nereda 15. marta na festivalu Vračar Rocks


ritam_nereda_posterKultni bend Ritam Nereda nastupiće u petak 15. marta u Beogradu. Podrška će biti novosadski Kolaps i beogradski sastav Sink. 

Festival Vračar Rocks, koji se svakog petka održava u Centru za kulturu Božidarac, 15. marta ugostiće ljubitelje tvrđeg gitarskog zvuka. 

Ritam Nereda. Ponekad je sasvim dovoljno samo izgovoriti naziv benda, dodatna objašnjenja nisu potrebna. Ono što je sigurno, jeste činjenica da ovaj sastav više od dvadeset godina istrajava u očuvanju sopstvenog, jedinstvenog stila. Najveći dokaz za to je brojna armija ljudi koja voli “Nerede” i još brojnija armija poštovalaca.

Deset snimljenih albuma stoji iza rada benda, a poslednji album “Paralelni svet”, po oceni mnogih kritičara, predstavlja njihovo najzrelije izdanje. 

Za ovu priliku, zatražili smo izjavu od Mireta, basiste Ritma Nereda:

Ritam Nereda još uvek promoviše svoj poslednji album, deseti po redu, naziva Paralelni svet’. Odsvirano je preko pedeset samostalnih koncerata u Srbiji i regionu, a bend je bio učesnik mnogih festivala kao sto su Exit, Metal Camp, Viva La Pola, Beer Fest, Warriors Dance i mnogi drugi.
Turneja ‘Paralelni svet’ se nastavlja 15. marta i to koncertom u Beogradu, u klubu Božidarac, sa specijalnim gostima bendovima Kolaps i Sink. To će ujedno biti i najava novog ep-ija, ulaska u studio i konačno, snimanja novog albuma”, poručio je Mire za RockSvirke.

On dodaje: „Nastup pred beogradskom publikom uvek isčekujemo sa velikim zadovoljstvom. Vidimo se 15-og u Božidarcu!“

Ovaj veliki događaj će svojom svirkom dodatno uveličati novosadski hardcore bend Kolaps, koji od 2005. ima zabeležene brojne nastupe na međunarodnim muzičkim festivalima.

Mladi beogradski hard rock/trash metal sastav Sink imaće priliku da publici predstavi svoj autorski rad.

Početak koncerta je zakazak za 20:00h.

Ulaznice su u pretprodaji i mogu se kupiti po ceni od 500 dinara, u FELIX Shop-u, koji se nalazi na prvom spratu Tržnog Centra SREMSKA. Na ulazu će karta koštati 700 dinara. 

Beograd – Novi Sad, živi brzo umri mlad… Il’ overi Il’ se bori… Za taj beton što se voli!“

(Visited 39 times, 1 visits today)