Rhapsody of Fire u Beogradu


Legendarni italijanski power metal sastav Rhapsody of Fire, nastupiće premijerno u Srbiji, 8. marta u Domu omladine Beograda!

Pored toga što će ovo biti prvi nastup benda kod nas, fanove će obradovati i podatak da Italijani 2020. godine obeležavaju 20 godina od objavljivanja kultnog albuma Dawn of Victory, te se sa pravom očekuje izvrsna set lista i power metal žurku godine.

Rhapsody of Fire osnovan je davne 1993. godine u Trstu pod imenom Thundercross. Naziv potom menjaju u Rhapsody, da bi usled autorskih prava 2006. bili primorani na još jednu promenu imena, tačnije u ovu današnju. Bend je do sada ukupno uknjižio 12 albuma od kojih je poslednji The Eight Mountain objavljen ove godine za AFM Records. Iza njih su brojni hitovi, rasprodati koncerti i armija fanova kojih u nemalom broju ima i na našim prostorima. Aktuelnu postavu benda čine pevač Giacomo Voli, gitarista Roberto De Micheli, klavijaturista Alex Staropoli, basista Alessandro Sala i bubnjar Manu Lotter.

Prodaja ulaznica počinje danas i prvih 50 srećnika moći će da ih kupi od ceni od 1600 dinara, dok će pretprodajna cena iznositi 2200. Na dan koncerta, cena ulaznica će koštati 2800 dinara.

(Visited 50 times, 1 visits today)