Repetitor sutra u Domu omladine Beograda (nagradna igra)


Repetitor - Suženi snovi (video)Eksplozivni pank-rok-stoner trio Repetitor će u sklopu turneje na kojoj promoviše novi album Gde ćeš nastupiti u subotu 3. decembra u sali Amerikana Doma omladine, a pevač i gitarista benda Boris Vlastelica nestrpljivo iščekuje novi susret sa beogradskom publikom: „Samo da više dođe taj trenutak. Treba to dočekati”, kaže Boris.

Bend je pre par dana izbacio odlični spot za prvi singl sa novog albuma „Suženi snovi”, koji je osmislio, režirao i montirao Miodrag Miki Cicović iz grupe Straight Mickey and the Boyz.

„Sniman je puna 24 sata u umetničkoj radionici i galeriji Kvaka 22, preko puta Novog groblja u Beogradu. Fantastična ekipa spota je izgradila 3.5 metra visok zid koji smo onda pomerali i sužavali, a komšinica ne samo da je trpela buku nego je i dala struju, pa je ovo kolektivni uspeh cele ekipe predvođene Mikijem, jer su stvarno svi potegli da to spot tako dobro izgleda”, ističe Boris Vlastelica.

Koncertna agencija RockSvirke i Repetitor vas nagrađuju. Tri čitaoca koji budu brzi i tačno odgovore na pitanje dobiće po dve ulaznice za večerašnji koncert. Odgovor je potrebno napisati u komentaru ispod ovog teksta do večeras i 20 časova (direktno na sajtu, ne na fejsbuku; takođe molimo da se jave samo oni koji planiraju da idu, kako neko ne bi bio uskraćen za nagradu. U pitanju je spisak, tako da će isključivo moći da uđu osobe koje su nagradu dobile).

Nagradno pitanje: „Navedite imena i godinu izdanja njihovih dosadašnjih izdanja?“

Ukoliko imate problema s postavljanjem komentara, molimo da pošaljete odgovor mejlom na office@rocksvirke.com. S dobitnicima će biti kontaktirano mejlom, a na našoj fejsbuk strani objavićemo njihova imena.

(Visited 225 times, 1 visits today)