Repetitor, Straight Mickey and the Boyz i Dogs in kavala u subotu u Božidarcu


repetitor-straight-mickey-dogs-in-kavala-bozidaracRepetitor i Straight Mickey and the Boyz sviraju u subotu, 8. aprila u Centru za kulturu Božidarac, poznatijem po serijalu koncerata VračarRocks!, odakle kreću na evropsku turneju i Amsterdam, Roterdam, Hamburg, Minhen, Beč, Berlin i još desetak gradova.

Aktuelno izdanje Gde ćeš na kome se nalazi osam pesama objavljeno je u nekoliko formata: kao CD i LP, a dostupno je i za besplatan download (uz mogućnost plaćanja) na Bandcamp profilu grupe repetitor.bandcamp.com.

Aktuelni singl Repetitora ,,Suženi snovi” bio je uvršten čak i u program cenjenog BBC Radija 6! Dosadašnje kritike govore da su i njihove nove pesme i koncerti nešto što pored nas nikako ne bi smelo da prođe:

,,Ono što je Repetitor pružio ovdje spada u sam vrh rock glazbe proteklih tko zna koliko godina.” (Siniša Miklaužić, Muzika.hr)

,,Beograđani su napravili još jedno remek djelo koje će ostaviti dubok trag u regionalnoj glazbi.” (Tin Đudajek, Ziher.hr)

Neizbrisiv trag u regionalnom muzičkom stvaralaštvu ostavlja i grupa Straight Mickey and the Boyz koja će, zajedno sa Repetitorom u subotu, 8. aprila, izazvati detonaciju sirovog rokenrola. Dokazaće da ,,Haos radi“! Za nastup dva trenutno najenergičnija benda u regionu publiku u Božidarcu zagrejaće mladi Dogs in kavala.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 600 dinara dostupne su u Felix Shopu (TC Semska, I sprat). Ako ih bude ostalo, na ulazu Božidarca koštaće 800 dinara.

(Visited 124 times, 1 visits today)