Repetitor ovog vikenda u CK13 (nagradna igra)


repetitor_bendBeogradski sastav Repetitor nastupiće ovog vikenda u Novom Sadu. Svirka će se održati u Omladinskom centru CK13 u subotu 23. marta.

Ovom prilikom, trojac koji čine Milena, Ana- Marija i Boris promovisaće svoj album „Dobrodošli na okean“. Ovaj album izašao je 29. novembra prošle godine za Moonlee Records (vinil, cd, digitalno izdanje). Repetitori su svu pažnju, izazvanu na ranim koncertima, uspešno su opravdali na prvom albumu „Sve što vidim je prvi put“ koji je završio na vrhovima muzičkih lista 2008. godine. Novim pesmama najavljuju još veću energiju na nastupima, tako da je dobar provod zagarantovan.

RockSvirke i Omladinski centar CK13 će vam pomoći da se nađete u centru dešavanja. Prvih dvoje čitalaca koji tačno odgovore na nagradno pitanje dobiće po jednu kartu za najavljenu svirku.

Odgovor je potrebno napisati u komentaru ispod ovog teksta do petka (22. marta) u 20h (direktno na sajtu, ne na fejsbuku; takođe molimo da se jave samo oni koji planiraju da idu, kako neko ne bi bio uskraćen za nagradu).

Prosto je kao i pitanje koje sledi za sve učesnike nagradne igre: Kako se zove poslednji album benda koji trenutno promovišu, koliko pesama sadrži i za koju izdavačku kuću su izdali?

Ukoliko imate problema s postavljanjem komentara, molimo da pošaljete odgovor mejlom na office@rocksvirke.com.

S dobitnicima će biti kontaktirano mejlom, a na našoj fejsbuk strani objavićemo njihova imena.

Koncert počinje u 22 sata, ulaznice se mogu u prostorijama Omladinskog centra po ceni od 300 dinara.

(Visited 80 times, 1 visits today)