Repetitor @ Akademija


RepetitorJedan od istaknutijih bendova “Nove srpske scene”, beogradski sastav Repetitor održaće koncert u petak 24. decembra, u Velikom klubu Akademije.

Podršku pre i posle koncerta pružaće Ex-Robot, a u isto vreme u Malom klubu održaće se metal svirka bendova House Of Genre (Alternative), Inhuman (Death/extreme), Tymish (Alternative/Experimental Metal) i Beneath The Steps (Deathcore)!

Repetitor je grupa koja pripada talasu bendova savremene domaće rock scene. Formiran je krajem 2005. godine, a već početkom 2006. nastupa u beogradskom klubu Blue Moon. Sledi niz koncerata po Beogradu, ali i van prestonice, tako da Repetitor za kratko vreme svoju energičnu muziku uživo predstavlja publici skoro svih većih ex-YU gradova.

Nastupaju i sa poznatijim bendovima kao što su Partibrejkersi, Kanda, Kodža i Nebojša, Jarboli, Dža ili Bu, Obojeni Program, kao i na mnogim festivalima: Exit, Jelen Pivo Live, Nisomnija, Art&Music, Trenchtown…

Na pulskom Art&Music festivalu Repetitor 2007. godine ubedljivo osvaja prvo mesto glasovima žirija i publike.

Prvi studijski snimak grupe, hit-singl “Ja“, koji je objavljen na kompilaciji “Jutro će promeniti sve?” (PGP RTS, ’07), proveo je 5 nedelja na prvom mestu liste domaćih singlova Radija B92.

Repetitor učestvuje sa tri pesme i na kompilaciji “Zdravo zdravo zdravo” (Kultur Akt, 2008).

Njihov debi album “Sve što vidim je prvi put” objavljen je 2008. za izdavačku kuću Odličan Hrčak, a online etiketa Exit ga u martu ove godine postavlja na svoj web sajt za besplatno preuzimanje. Album sadrži 13 pesama, a producent je Boris Mladenović, član grupa Jarboli, Sila, Veliki Prezir, Dvojac bez kormilara.

Repetitor je sredinom decembra nastupio kao gost finalne večeri riječkog Ri Rock festivala, u oktobru su svirali zajedno sa američkim sastavom Tweak Bird, na njihovom beogradskom koncertu, a nastupili su i na Main Stageu ovogodišnjeg Exit festvala. Kako je najavljeno, Repetitor je uvršten i u lineup Exita 2011.

Repetitor su: Boris Vlastelica (gitara, glas), Ana-Marija Cupin (bas) i Milena Milutinović (bubnjevi).

Veliki klub Akademije otvara se u 22h, dok će koncert u Malom klubu početi već u 21h.

Ulaznice za Repetitor mogu se kupiti u pretprodaji, po ceni od 300 dinara, u art kafeu “Fleka” na Akademiji i kafeu “Sikarica”.

Karta za ovaj koncert na ulazu će koštati 400 dinara, dok će ulaznica za metal svirku biti 150 dinara.

web:
http://www.myspace.com/repetitor

Vidimo se 🙂

  • Foto: Stanislav Milovanović
(Visited 82 times, 1 visits today)