Repetitor 25. marta u Novom Sadu


repetitor-the-quarter-2017Nakon izvrsne 2016. u koju su nakrcali skoro 50 koncerata u preko 15 zemalja, fenomenalnih kritika novog albuma Gde ćeš koji je bio na tronu mnogih domaćih/regionalnih godišnjih lista, i na pragu nove evropske turneje, eksplozivni pank-rok-stoner trio Repetitor ponovo stiže u Novi Sad.

Prošlo je skoro godinu i po dana od njihovog poslednjeg susreta sa novosadskom publikom pa bend jedva čeka subotu 25. mart i koncert u klubu The Quarter.

“Od kad postojimo publika u Novom Sadu je uz nas i obožavamo da sviramo tu a sad još imamo i novi album da predstavimo. Uvek je bio dobar provod pa verujem da ne moramo posebno da zovemo ljude, ali obratite pažnju na mladi trio koji nastupa pre nas. Klotljudi su nov bend, još uvek bez izdanja, koji smo zvali da svira sa nama čim smo ih videli uživo pre mesec-dva. Pomoći će nam da oljuštimo boju sa plafona sledeće subote u Quarteru”, kaže Boris Vlastelica iz Repetitora pred koncert u Novom Sadu.

Ulaznice se po promotivnoj ceni od 500 dinara (ograničeni kontigent!) mogu kupiti na prodajnim mestima Gigstixa, a iste možete i rezervisati putem mejla office@rocksvirke.com slanjem imena i prezimena, broja telefona. U tom slučaju karta po pretprodajnoj ceni vas čeka na ulazu u The Quarter.

Kada se rasproda promotivni kontigent cena ulaznice biće 700 dinara, a na sam dan koncerta – 800.

Samo neki od 15-ak gradova koje će Repetitor posetiti na predstojećoj evropskoj turneji u aprilu su Amsterdam, Roterdam, Hamburg, Minhen, Beč i Berlin gde će svirati u kultnom klubu Berghaim, a uživo izvođenje pesme “Devojke idu u Minhen” sa decembarskog koncerta u beogradskom Domu omladine o kojem se još uvek priča, možete pogledati ispod.

Novi album na vinilu ili na disku se u Novom Sadu može kupiti u pabu Škripa u Jevrejskoj 1 (www.facebook.com/skripapub)

Repetitor će sa bendom Straight Mickey and The Boyz 8. aprila održati koncert u beogradskom Centru za kulturu Božidarac. Prvih 50 karata možete nabaviti u beogradskom FELIX Shopu (TC Sremska) po ceni od 500 dinara. Regularna cena ulaznica u pretprodaji biće 600 dinara a na ulazu će karte koštati 800 dinara.

Singl Repetitora “Suženi snovi” sa albuma Gde ćeš u međuvremenu je puštao cenjeni BBC Radio 6.

Izdavajamo nekoliko citata iz recenzija albuma Gde ćeš:

“Looking ahead and taking stock, Repetitor have made a timeless rock record, timeless like Unknown Pleasures, or Underwater Moonlight, or Kick out the Jams, or Fresh Fruit…“
Richard Foster, Louderthanwar.com

“Ono što je Repetitor pružio ovdje spada u sam vrh rock glazbe proteklih tko zna koliko godina.”
Siniša Miklaužić, Muzika.hr

“(Album Gde ćeš) apsolutni je vrhunac Repetitorov stvaralaštva, a jezivo je što se bendov plafon još ne nazire.”
Sven Popović, Hifimedia.hr

“Repetitor je gotovo planetarni endem kad je rock and roll u pitanju.”
Zoran Stajčić, Ravnododna.com

“Beograđani su napravili još jedno remek djelo koje će ostaviti dubok trag u regionalnoj glazbi.”
Tin Đudajek, Ziher.hr

Dugoočekivani, treći album Gde ćeš Repetitor je objavio 18. oktobra prošle godine za slovenačku izdavačku kuću Moonlee Records.

Izdanje na kojem se nalazi 8 pesama objavljeno je u nekoliko formata: kao CD i LP, a dostupno je i za besplatan download (uz mogućnost plaćanja) na Bandcamp profilu grupe repetitor.bandcamp.com

U Beogradu se novi album može kupiti u Butiku Palmas (Šafarikova 2) i kafeu Mašta (Bul. Zorana Đinđića 67, lokal 17, Novi Beograd).

(Visited 130 times, 1 visits today)