Reizdanje albuma Goats Head Soup benda The Rolling Stones


Rok veterani, sastav The Rolling Stones, objavili su reizdanje albuma Goats Head Soup, na kojem su se našle pesme koje su se u međuvremenu afirmisale kao veliki klasici savremene muzike.

Reizdanje albuma Goats Head Soup dostupno je u više formata, uključujući četvorostruko CD izdanje i vinyl box set. Obožavatelji imaju priliku da poslušaju deset bonus pesama, među kojima su se našle i tri donedavno neobavljene pesme „Criss Cross” te „All The Rage” i „Scarlet”, na kojoj je gitaru odsvirao Jimmy Page.

Box setovi sadrže i „Brussels Affair”, live album od 15 pesama snimljen 1973. godine za vreme koncerta u Belgiji. Na izdanju su se našli i klasici poput „Tumbling Dice”, „Midnight Rambler” i „Jumping Jack Flash”. Uz navedena muzička iznenađenja, dostupna je i ekskluzivna knjiga od 100 stranica koja sadrži fotografije te eseje čiji su autori Ian McCann, Nick Kent i Daryl Easlea.

Album Goats Head Soup objavljen je 1973. godine te je ostvario velik uspeh. Na izdanju se našla očaravajuća balada „Angie”, koja je po objavi sastavu osigurala najveći komercijalni uspjeh do tad. Uz nju, na ploči su se našle i „Dancing With Mr. D”, „Doo Doo Doo Doo Doo (Heartbreaker)”, koje su se tokom godina istakle kao pravi rok klasici.

(Visited 11 times, 1 visits today)