Red Hot Chili Peppers on the road @ Hipodrom, Zagreb 2012


Red Hot Chili PeppersLjute papričice izdale su svoj deseti album u avgustu ove godine pod nazivom „I’m With You“ na kojem se nalazi četrnaest pesama. U okviru trenutno aktuelne turneje nedavno je najavljen i koncert u Zagrebu za 29. avgust sledeće godine.

Nevernici mogu da odahnu pošto je održana konferencija za štampu na kojoj je potvrđeno da će Red Hot Chili Peppers doći na zagrebački Hipodrom, a karte se puštaju u prodaju u petak 02. decembra u 8h ujutru.

Organizator koncerta je Adria Entertainment. Za one koji kupe ulaznice u prostorijama organizatora na Laništu važi popust od 10% do 31. 12. 2011. godine, dok će članovi fan kluba ostvariti 20% popusta, a sve to zbog rođendanske akcije Adria Entertainmenta.

Prodaju karata radiće i Eventim.

Karte do 31. 12. 2011. godine koštaće za stajanje 315kn, Hot pit 405kn i sedenje 495kn.
Nakon ovog datuma cene se povećavaju i biće za sedenje 550kn, stajanje 350kn i Hot pit 450kn.

U prodaji će se naći 25.000 ulaznica. Što se tiče web kupovine, karte će se uz rezervaciju preuzimati na dan koncerta na Hipodromu. Predgrupa još uvek nije poznata, ali mnogo bitnija stvar je da je koncert upisan na spisak na zvaničnoj stranici RHCP.

Nama najbliža sledeća poznata destinacija nakon Zagreba je Bugarska u kojoj će 01. septembra biti održan koncert u Sofiji.

Karte za decembarske koncerte u Beču, Torinu, Milanu, Cirihu, Barseloni i Madridu već su rasprodate.

(Visited 62 times, 1 visits today)