Rebel Star i My Buddy Moose u Domu omladine (nagradna igra)


Mark Eitzel @ CK13, Novi SadBend Rebel Star nastupiće zajedno sa riječkom grupom My Buddy Moose 9. februara u beogradskom Domu omladine. Prošle godine objavili su treći album, promovisali ga u regionu, a sada se vraćaju onome što najviše vole – živim svirkama. Koncert u Domu omladine biće biti prvi nastup „Rebela“ ove godine, a za jedinstveno rokenrol iskustvo pobrinuće se i riječki „kauboji“ koji će tom prilikom promovisati novi album.

“Koncert 9. februara biće drugačiji od našeg poslednjeg nastupa u Beogradu po tome što nemamo set listu. Delimo binu sa fenomenanim riječkim amerikana veteranima My Buddy Moose, stoga ćemo u ‘našem’ delu jednostavno pustiti da nas ponese atmosfera, a pesme će se već poređati. Planiramo i da sa njima odsviramo nekoliko pesama zajedno pa će to biti jedinstvena prilika da se ova dva benda nadopune, slično onome što smo radili na koncertu u Rijeci. Radujemo se nastupu, očekujemo odličan zvuk i zabavu” – kaže lider benda Rebel Star Milan Glavaški.

My Buddy Moose su krajem januara izbacili novi singl “Shine! Shine! Shine!” sa istoimenog albuma koji su nedelju dana pre zvaničnog izlaska ponudili fanovima na preslušavanje. Riječani će prvo nastupiti, 8. februara u novosadskom klubu „Sonja”, pa dan kasnije u beogradskom Domu omladine i 15. februara u „Vinatage Industrial” baru u Zagrebu.

RockSvirke i bend Rebel Star će vam pomoći da se nađete u centru dešavanja. Prvih dvoje čitalaca koji tačno odgovore na nagradno pitanje dobiće po dve karte (plus jedan CD) za najavljenu svirku.

Odgovor je potrebno napisati u komentaru ispod ovog teksta do subote (9. februar) u 12h (direktno na sajtu, ne na fejsbuku; takođe molimo da se jave samo oni koji planiraju da idu, kako neko ne bi bio uskraćen za nagradu).

Prosto je kao i pitanje koje sledi za sve učesnike nagradne igre: Rebel Star prelazi granicu i predaje šest pasoša izdata od strane X zemalja. X = 2, 4 ili 6?

Ukoliko imate problema s postavljanjem komentara, molimo da pošaljete odgovor mejlom na office@rocksvirke.com.

S dobitnicima će biti kontaktirano mejlom, a na našoj fejsbuk strani objavićemo njihova imena.

Koncert počinje u 21 čas, a karte su u prodaji na svim mestima Eventima, kafeu Šikarica (Skadarska 22) i prodavnici ploča Pinball Wizard (TC Eurocentar, Makedonska 30) po ceni od 500 dinara. Na dan koncerta i na vratima kluba cena ulaznice biće 600 dinara.

(Visited 69 times, 1 visits today)