Rasprodate ulaznice za Wacken Open Air 2021


Naredno izdanje nemačkog metal festivala Wacken Open Air (W:O:A) je rasprodato budući da je preko 90% vlasnika ulaznica za 2020. godinu zadržalo svoje pravo da i naredne godine prisustvuju festivalu.

Wacken, koji je proslavio 30 godina postojanja 2019. trebalo je da se održi ovog leta od 29. jula do 1. avgusta sa lajnapom koga su činili Judas Priest, Amon Amarth i Mercyful Fate, između ostalih.

Međutim, zadesila ih je ista sudbina kao i brojne druge festivale, te su organizatori morali da odlože ovogodišnje izdanje usled pandemije koronavirusa.

“Želeli bismo da iskažemo najdublju zahvalnost za svu podršku koju nam pružate u ovim teškim vremenima”, poručuju iz Wacken tima. “Veoma smo počastvovani činjenicom da je preko 90% od vas odlučilo da zameni svoje W:O:A 2020 ulaznice za W:O:A 2021 dok su ostale ulaznice veoma brzo rasprodate. Možete biti uvereni da ćemo dati sve od sebe da pretvorimo W:O:A 2021 u nezaboravno iskustvo”.

Prva imena izvođača za Wacken 2021 biće objavljeno u subotu, kako tradicija nalaže.

W:O:A se pridružuje određenom broju velikih evropskih festivala koji su rasprodati za sledeću godinu, među kojima su danski Roskilde Festival i Primavera Sound u Španiji.

(Visited 36 times, 1 visits today)