Raspisan konkurs za neafirmisane izvođače na Eco Star Festu


ecostar1Era festivala je počela. Vreme nam ide na ruku, svi preduslovi su tu da počne letnje festivalsko ludilo. Ove godine imamo jedan festival više “za obići”.

Eco Star Fest će se održati prvi put na otvorenom prostoru aerodroma Davidovac u neposrednoj blizini Paraćina. Organizatori prvog Eco Star Festivala pored afirmisanih izvođača različitih žanrova odlučili su da raspišu konkurs u okviru koga će izabrati tri sastava rock orijentacije (rock, metal, punk, ska, reggae, hc…) koji će imati priliku da se predstave brojnoj publici na glavnoj pozornici. Negative, Fit, Eyesburn, Sunshine, DJ Marko Nastic, Kerber, Nevergreen samo su neka od imena koje će publika moći da vidi na prostoru sportskog aerodroma Davidovac u blizini Paraćina od 3. do 5. avgusta.

Raspored nastupa do sada potvrđenih izvođača možete pogledati ovde www.ekostarfest.com. Priliku da nastupe sa velikanima dobiće i tri manje afirmisane autorske grupe koje se prijave na konkurs i budu izabrane od strane organizatora. Za prijavu je potrebno najkasnije do 1. jula poslati poruku sledećeg sadržaja na e-mail ecostarkonkurs@gmail.com: u naslovu obavezno napisati ime grupe, žanr i grad iz kog bend dolazi, a u okviru poruke je potrebno poslati minimum jedan YouTube link sa autorskom pesmom i neku od Internet stranica grupe (sajt, Facebook, MySpace…). Imena izabranih sastava biće saopštena do 5. jula, nakon zasedanja žirija, na www.facebook.com/EkoStarFest. U saradnji sa TMM produkcijom  svi bendovi koji se prijave na konkurs ostvariće popust od 20% na sve pakete usluga ove producentske kuće (video spot, profesionalne fotografije, PR), koji će važiti do oktobra ove godine.

(Visited 22 times, 1 visits today)