Ras Mac Bean i Soulcraft objavili zajednički album


Jedan od najboljih reggae bendova sa prostora Balkana, Soulcraft, udružio je snage sa jednim od najboljih reggae pevača današnjice – Rasom Mek Binom (Ras Mac Bean), i zajedno su snimili i objavili album Reggae On A Mission. Album je objavljen 21. maja za nezavisnu izdavačku kuću Ammonite Records.

Po mnogo čemu jedinstveni pionirski za muzičku scenu Srbije  i regiona, ovaj poduhvat pokazao je da ovdašnji muzičari imaju kreativni i produkcijski potencijal neophodan za saradnju sa  vrhunskim svetskim umetnicima.

Album je snimljen krajem 2017. godine u studiju Blaze u Beogradu, a miks i mastering je urađen u novobeogradskom studiju Sick Touch. Autori muzike su Slobodan Đukić i Vladimir Krkljuš, koji je i muzički producent ovog ostvarenja. Pored ovog kreativnog dvojca, članovi grupe Soulcraft su još i bubnjar Dejan Utvar i bas gitarista Damjan Ćirilović. Autor tekstova je Ras Mek Bin. Prateće vokale na ovom albumu otpevala je Kristina Kovač. Autor vizuelnog rešenja albuma je Adrijana Simović.

Nakon pilot singla i video spota “Boots Tracks”, objavljenog početkom marta, snimljen je novi spot “Give Thanks For Life” koji će dati dodatni zamah promociji ovog albuma. Autori novog videoklipa su mladi umetnici Filip Andrejević i Božica Kuljiš.

(Visited 59 times, 1 visits today)